Cristian PAVEL: ”Ce a înțeles Iohannis din referendumul pentru modificarea Constituției cu privire la redefinirea căsătoriei? NIMIC!”

Autor: Cristian Pavel

Autor: Cristian Pavel

Președintele Klaus Iohannis a declarat recent, la o dezbatere, că la referendumul pentru definirea căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie (nu între soți așa cum este trecut acum în Constituție) s-a dat o ”lecție” românilor ”infatuați” care au susținut ideea consultării publice.

Klaus Iohannis: ”Cei care au promovat referendumul nu au fost toleranți. Dar românii au dat o lecție imensă acestor infatuați care au promovat ura și, așa cum se spune popular, i-au tratat cu flit”

Declarația lui Iohannis dovedește încă o dată spiritul lipsit de echilibru al președintelui României, într-o chestiune de conștiință la care au achiesat peste 3,5 milioane de români care au venit la referendum. Să spui despre 3,5 milioane de români că sunt infatuați este o adevărată jignire la adresa celor pe care ar trebui să-i reprezinți cu cinste în calitate de președinte. (Cristian Pavel)

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.