Mesaj special pentru cei din mass-media și din societatea civilă „seculară”

Vedeți că luni, 25 martie, a fost depusă o „somație” către Ministerul Educației, somație legată de „ideologia de gen” din școlile publice și semnată de 300.000 de parinti. Nu a aparut mai nicaieri in presa. E drept ca dupa ce au strans 3 milioane de semnături, 300 de mii pare o nimica toata. Sau nu, daca este sa ne luam dupa cei care s-au străduit acum să stranga semnaturi pentru europarlamentare.

Inainte sa scoateti teorii mistice despre non-existenta acestor semnaturi, ca si in cazul celor 3 milioane, va spun ca ele au fost stranse dupa iulie 2018 (episodul cu Strategia Parentala) dar mai ales in timpul campaniei pentru referendum. Toata lumea era ocupata cu altceva atunci, însă unii se pregateau pentru urmatoarea batalie. Boicotul e de vina 😀

Asa ca inainte sa scrieti, peste 1-2 ani, cum un alt referendum a fost demarat la cheremul BOR ca sa-si mai repare imaginea dupa un alt „dezastru mediatic”, cum ar fi cazul preotului „bătăuș”, care de fapt e fake news, sau vizita unui ierarh, eventual rus, care promovează ROMEXIT, incercati sa urmariti firul evenimentelor. Nu sa le reconstituiti contrafactual doar de dragul partiturii ideologice. (Lucian Cârlan)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.