Soția lui Dacian Cioloș, ședințe de ”spiritism” pe o rețea de socializare. Gregorian Bivolaru declara în urmă cu 2 ani că fostul premier a participat la cursurile sale de yoga (VIDEO).

Autor: Teodor Marcu

Fostul premier Dacian Cioloș va ajunge europarlamentar și datorită ședințelor de „spiritism” pe care le face soția sa Valerie, cea care și-a exersat tehnica și ”pe” România, luna trecută. După ce liderul MISA Gregorian Bivolaru declara în 2017 că Dacian Cioloș a participat la cursurile sale de yoga, iată că și soția candidatului USR-PLUS la europarlamentare se joacă de-a spiritismul. Cum se face că soții Cioloș n-au făcut mai nimic pentru români cât timp Dacian Julien a fost premier? Mai ales că, iată, aveau experiență în materie de spiritism și yoga. De exemplu, să fi dat Cioloș o ordonanță prin care primarii să fie aleși în două tururi de scrutin. Sau nu l-a lăsat PSD-ul să facă asta?

Să vedem ce strategie în materie ”spiritism” va mai adopta Cioloș ca să scoată 20% la europarlamentare, așa cum a declarat alături de Dan Barna (președintele USR), cei doi fiind catalogați ”Stan și Bran” pe rețelele de socializare, după afirmațiile legate de procentul anunțat drept țintă. (Teodor Marcu)

 

 

1 thought on “Soția lui Dacian Cioloș, ședințe de ”spiritism” pe o rețea de socializare. Gregorian Bivolaru declara în urmă cu 2 ani că fostul premier a participat la cursurile sale de yoga (VIDEO).

  1. Chiar sunteti retardati? De Mindfulness n-ati auzit, ca depaseste nivelul vostru intelectual, dar de rugaciune sau intentie precis ati auzit, chiar si daca ati fost la scoala ajutatoare. Care este legatura cu spiritismul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.